Portfolio: Werk in opdracht

Wanneer ik werk in opdracht maak, maak ik vaak enkel het werk. Natuurlijk kan ik, indien gewenst, ook helpen bij het verwerken van het werk in een logo en eventueel in een huisstijl. Ik heb hieronder een kleine collectie gemaakt van opdrachten die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt.


2022

Voor GBZ Rijnstate Neonatologie heb ik voor de muziekzorg een deurkaart en logo ontworpen.

Voor medisch pedicure Sophie Hakkenberg heb ik jaren geleden een logo gemaakt. Dit logo was verouderd en heeft een update gekregen. Het nieuwe logo is kleurrijker, helderder, maar niet veranderd qua opzet.

Rebecca & Maurice van Uniekerwijs vroegen mij om een nieuw logo te maken voor hun bedrijf. Jaren geleden heeft Rebecca mij al eerder gevraagd om een logo te maken voor haar bedrijf toen.

2021

De afdeling geboortezorg van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem vroeg mij om drie deurkaarten te ontwerpen zodat het voor alle medewerkers duidelijk is om wat voor zorg de patiΓ«nt in de kamer nodig heeft.

Voor de verjaardag van een vriendin van een collega werd ik gevraagd om een kaart te maken met een labradorpup in de hoofdrol. Naast de kaart heb ik een sleutelhanger gemaakt met hetzelfde ontwerp.

Tussen 2016 en 2020 heb ik mij gefocust
op mijn jonge gezin dat in die jaren is gegroeid.

2015

Voor Elise van bedrijf Dyona heb ik een aantal illustraties gemaakt voor haar online magazine; Natuurlijke magazine.