Reviews (uitgebreid)

Heb ik, Ma-art-je, iets voor jou gemaakt?
Laat anderen weten hoe je dat hebt ervaren!


Waardering: 5 uit 5.

Logo Hak & So
Maartje luistert goed naar wat ik leuk vind en wat mijn idee is en daar geeft ze haar eigen draai aan. Sophie, Medisch pedicure Hak & So.

Ik was opzoek naar een logo voor mijn bedrijfsnaam. Ik had al vaker het werk van Maartje gezien en dat vind ik er altijd superleuk uit zien. Toen heb ik Maartje gevraagd om mijn logo te maken. Inmiddels al 5 jaar erg blij met mijn Hak & So logo van Maartje.

Ik ben super tevreden!

Groetjes,

Sophie. 


Waardering: 5 uit 5.

Geboortekaartjes, persoonlijke postzegels én als bedankje een persoonlijk geluksengeltje.
Zo mooi; dat we zelf niet hadden kunnen bedenken!! Clint & Ana van der Ark.

Maartje heeft voor ons de geboortekaartjes van onze dochter gemaakt.
Door vele complicaties zijn wij meermaals in het ziekenhuis terecht gekomen tijdens de zwangerschap, waar we Maartje ontmoet hebben. Zij was dan ook onze reddende engel, omdat we niks geregeld hadden door alle complicaties. We hebben Maartje een voorbeeld laten zien van wat we mooi vonden, en de rest van het ontwerp hebben we mondeling besproken.
Dit heeft geresulteerd in een ontwerp, zo mooi dat we zelf niet hadden kunnen bedenken!! Buiten het ontwerp kwam ze nog met het idee om de postzegels met het zelfde ontwerp te laten maken, en heeft ze enveloppen aangedragen. En dit alles voor een degelijke prijs!

Kortom het is duidelijk te zien dat Maartje haar ziel en zaligheid erin steekt om tot een mooi eindproduct te komen, en ze slaagt hier zeker in!!

Met Vriendelijke groet,

Clint van der Ark

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.