Site pictogram Hartelijk welkom lieve jij!

Over Maartje

Hartelijk welkom op mijn website. Waarschijnlijk heb je al het één en ander gezien betreft mijn creatieve werk. En mijn naam is ook niet meer onbekend.
Graag vertel ik je meer over mijzelf.

Op 14-03-1987 ben ik in Purmerend geboren, maar ik groeide op in Emmeloord. Na het behalen van mijn diploma Grafisch Vormgeven, Art & Design, ben ik fulltime gaan werken in de zorg. Sinds 2013 werk ik als serviceassistent op de kraamafdeling in een ziekenhuis. Ik werk bewust niet fulltime als kunstenares, maar heb voor een combinatie van werken in de zorg en werken als kunstenares gekozen, omdat dit voor mij zorgt voor financiële zekerheid én creatieve vrijheid.

Mijn werk, Ma-art-je, inspireert jong en oud met kleurrijk werk, inspirerende kinderverhaaltjes en zachte, opbeurende, muziek. Ik ben autodidact; ik heb een zelfbedachte stijl en techniek en combineer zwarte lijnen van inkt met vlakken van aquarel. Ik maak organische vormen en voeg hier kleine details aan toe om zodoende emoties toe te voegen en een bepaald gevoel op te roepen bij de toeschouwer. Ik maak het liefst werk met liefdevolle, persoonlijke, onderwerpen.

In 2010 hield ik drie exposities en begon ik met het maken van opdrachten voor particulieren en bedrijven. *zie portfolio

Ondertussen ben ik getrouwd en moeder van twee jonge dochters (2017 en 2020). Ik maak veelal eigen werk, maar werk zo nu en dan, als ik iets zie in de opdracht, voor particulieren en bedrijven.

Heb je vragen, suggesties, wil je samenwerken of heb je een opdracht in gedachten voor mij? Stuur mij dan een bericht via info@ma-art-je.com of via het contactformulier.

Liefs,
Ma-art-je

Mobiele versie afsluiten