Over mij

Merry Meet!
Welkom op mijn website!

Mijn naam is Maartje. MaARTje is de naam waaronder ik creatief werk publiceer.

Ik ben een creatieve, spirituele, moeder. Als ik niet aan het zorgen ben voor mijn gezin of aan het werk ben in de zorg dan ben ik aan het schrijven, tekenen, illustreren, schilderen, zingen en/of muziek maken. …Of iets nieuws aan het uitproberen!

Wie is MaARTje?
Mijn naam ken je ondertussen, maar er is meer te vertellen over mij.
Ik ben 34 jaar, getrouwd met mijn lieve man en moeder van twee jonge meiden; Meike (06-05-2017) en Floortje (06-01-2020). Ik werk als serviceassistent op de kraamafdeling in een ziekenhuis. Naast zorgen voor mensen, ben ik graag creatief bezig met verf, tekst en geluid. Ik heb een grafische opleiding gedaan, Art & Design, maar heb uiteindelijk toch voor werken in de zorg gekozen, omdat ik graag voor mensen zorg. Daarnaast heb ik veel afwisseling nodig anders ga ik mij gigantisch vervelen. Ik ben HSP HSS (High Sensitive Person – High Sensation Seeker)
Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te doen, te leren kennen en te ontdekken. Ik heb een gezonde, veilige manier hierin gevonden en blijf dicht bij mijn kern, mijn ik.

Creatief bezig zijn, praktische hekserij, heidense spiritualiteit en gezonde voeding.
Dé manier voor mij om mijn emoties te verwerken is door creatief bezig zijn. Dit kan schrijven, illustreren, tekenen, schilderen, zingen, dansen of een combinatie van twee of meer activiteiten zijn. Daarnaast is praktische hekserij en heidense spiritualiteit een groot goed in mijn leven. Het zorgt voor spirituele verbinding met HET leven. Wat ook belangrijk voor mij is, is goed zorgen voor mijn lichaam, omdat ik o.a. constitutioneel eczeem, astma en IBD (een chronische darmziekte) heb. Het is voor mij heel belangrijk dat ik voldoende gezonde voeding eet, omdat ik anders last krijg van ongemakken zoals huiduitslag, jeuk, buikpijn en kortademigheid.

Jarenlang ben ik aan het zoeken geweest naar een manier om mijn passies en opgedane ervaring te bundelen. Ik denk namelijk dat mijn creativiteit en leefstijl ook voor anderen van waarde kan zijn, maar het moet wel overzichtelijk zijn (en blijven) naarmate er steeds meer aan wordt toegevoegd.

Het heeft een flinke tijd geduurd, maar ik ben eruit hoe ik dit delen ga doen.
Door middel van een website waar alles dat ik maak te vinden is.
Ik heb alles in categorieën geplaatst zodat het goed te vinden, en terug te vinden, is.

* kleurrijk,- muzikaal,- en inspirerend werk.
* informatieve websites.
* links naar sociale media accounts.
* link naar mijn online marktplaatswinkel.
* informatie over op welke markten en braderieën ik zal staan.
* gratis én betaalde e-books.
* gratis én betaalde cursussen.
* gratis goodies.

Tot dan!

Liefdevolle groet,

Maartje