Ma-art-je

Over mij en mijn missie
Ma-art-je is een intuïtief, autodidact kunstenares. Haar creaties zijn bedoeld om te delen, te groeien en te bloeien. Vier de verbinding met jezelf, een ander, het leven en moeder Aarde met het moois van Ma-art-je.

Ma-art-je over haar eigen stijl

“Ik heb mijzelf sinds 2010 geleerd hoe ik d.m.v. mijn intuïtie creatief werk maak.
Als autodidact heb ik een volledig eigen stijl; Organische vormen, die ik maak met vloeiende lijnen van zwarte inkt en vul met aquarelverf zonder de lijnen van inkt te raken. Hierdoor blijft het papier deels zichtbaar en krijgt het geheel op een minimalistische manier extra kracht.

Momenteel ben ik, naast opdrachten voltooien, bezig met schilderijen maken voor een nieuwe expositie. Mijn schilderijen maak ik met acrylverf in mijn eigen stijl.

Daarnaast maak ik wenskaarten, geluksengeltjes, altaarblokken, kalenders en allerlei ander moois om je te helpen bij je verbinding met moeder aarde, het leven en de mensen om je heen. Ik ben getrouwd en moeder van twee jonge dochters (2017 en 2020). Naast mijn creatieve werk ben ik werkzaam in de zorg.”

Neem contact op

Ik ben beschikbaar voor samenwerkingen en opdrachten. Als je wilt praten over ontwerpen, spiritualiteit of wat dan ook, aarzel dan niet om contact op te nemen. Je bent van harte welkom. info@ma-art-je.com