Heb jij geen sociale media accounts?

Laatst kreeg ik de vraag van een kennis of ik ook nieuwsbrieven deelde. Nee, tot op dit moment deed ik dat niet. Tegenwoordig heeft zo’n beetje iedereen een account op Instagram, Facebook, Twitter etcetera. Ik heb gekozen voor Instagram en Facebook omdat mijn doelgroep veelal gebruik maakt van deze sociale media.
Toch kan ik mij voorstellen dat het prettig is om, los van deze sociale media, mij te kunnen volgen en berichten te krijgen wanneer ik iets nieuws te vertellen heb.
Daarom ben ik nu begonnen met een blog.

Gewoon via http://www.ma-art-je.com te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s